کلرلا

 

کلرلا

کامل ترین غذای سبز در دنیا

غنی ترین منبع

کلروفیل ، DNA و RNA

در طبیعت

                                                                                           

 

نویسنده:   Bath M. LeY,  Ph.D.

 

 

 

مقدمه :

 

کلرلا یک جلبک سبز تک سلولی ساکن آبهای شیرین است که می تواند مجموعه ای عظیم ازمواد مغذی ضروری را تولید کند .کلرلا علاو ه براینکه به عنوان یک منبع غنی از پروتئین شناخته می شود ، حاوی اسید های چرب ضروری، کربو هیدرات ها، مواد معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، کلروفیل،  RNA/DNA وآنتی اکسیدان ها ومخصوصاً فیبر  نیز می باشد و عامل منحصر بفرد CGF (فاکتور رشدکلرلا) را نیز دارا است. به دلیل داشتن مواد ضروری برای حفظ سلامت بدن ، در پیشگیری از بیماریها و تجدید قوا در افراد خسته و بیمار و همچنین در ورزشکاران حرفه ای به عنوان یک مکمل غذایی کامل قابل استفاده است. در واقع کلرلا یک غذای سبز غنی است. به دلیل کامل بودن منابع غذایی کلرلا می توان  آنرا به تنهایی به عنوان یک غذای کامل برای یک دوره طولانی استفاده نمود. محققان ناسا نیز در مورد استفاده از آن به عنوان غذای فضا نوردان در طول سفرهای فضایی تحقیقاتی داشته اند .

 

کلرولا به چهاردلیل برای بدن انسان سودمند است :

 

1-   فراهم کردن یک ماده غذایی کامل برای حفظ تعادل در عملکرد بدن

 

2-   بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن

 

3-   سم زدایی از بدن (مخصوصاً حذف فلزات سنگین از بدن انسان)

 

4-   بالا بردن قدرت رشد سلولها وکم کردن سرعت پیرشدن سلولها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مروری بر تاریخچه کلرلا:

 

کلرلا یکی از قدیمی ترین گیاهان روی کره زمین است. کلرلا بالاترین میزان کلروفیل را در بین گیاهان شناخته شده جهان دارد که همین خصوصیت باعث ایجاد رنگ سبز تیره آن شده است . نام کلرلا بر گرفته از کلمه لاتین «chlor» به معنی سبز و«ella» به معنی کوچک می باشد.

با وجود اینکه کلرلا از زمان آغاز حیات بر روی کره زمین وجود داشته است و حتی کشف آن به سال 1890  بوسیله میکرو بیولوژیست آلمانی به نام M.W.Beijerinck   بر می گردد ولی تا سال1940 بطور جدی مورد مطالعه قرار نگرفت . پروفسور Beijerinck  برای اولین بار کلرلا را در آزمایشگاه شخصی اش پرورش داد .

ژاپن برای اولین بار در جهان برای گسترش تکنولوژی پرورش کلرلا پیشگام شد. کلرلا به دلیل داشتن دیواره سلولی سخت و نفوذناپذیر ، در صورت مصرف مستقیم سلول غیر قابل استفاده و مواد مغذی داخل آن غیر قابل دسترس می باشد. پروسه منحصر به فرد شکستن دیواره سلولی این گیاه در حالیکه مواد مغذی داخل سلول دست نخورده باقی بماند اولین بار به وسیله یک شرکت ژاپنی با موفقیت انجام شد.

 امروزه کلرلا در داخل حوضچه های حاوی آب شیرین کشت داده می شود. اگر شرایط مطلوب نظیر اشعه آفتاب، آب خالص و هوای پاک برقرار باشد تکثیر این جلبک با سرعت چشمگیری انجام می شود و تعداد سلولها درعرض 20 الی 24 ساعت 4 برا بر می شود .

فواید کلرلا برای بدن انسان در مطالعات کلینیکی بخوبی اثبات شده است. این گیاه در ژاپن به عنوان یک فاکتور در بالا بردن میزان سلامتی بدن بخوبی شناخته شده و مورد توجه قرار گرفته و به عنوان اولین وغنی ترین مکمل غذایی درکشور ژاپن 10 میلیون مصرف کننده دارد. در واقع تعداد مصرف کنندگان کلرلا در ژاپن خیلی بیشتر از مصرف کنندگان ویتامین ث در آمریکا شمالی است. کلرلا که " جواهر سبز مشرق زمین " نیز نامیده می شود به درستی مستحق شهرتش یعنی کامل ترین غذای سبز دنیا می باشد .

در ژاپن ، کلرلا بیشتر به عنوان یک غذای کامل مورد توجه قرار می گیرد تا یک مکمل غذایی. غذای کاملی که عمدتاًَ برای تغذیه بدن انسان بعد از فعالیت های بدنی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث سالم نگه داشتن بدن و افزایش طول عمر می شود.

محبوبیت کلرلا به سرعت در آمریکا در حال افزایش است. مردم بخوبی دریافته اند که زندگی در دنیایی مملو از مواد شیمیایی و آلوده کننده ،  برروی سلامت انسان از طریق بهم زدن تعادل مواد حیاتی بدن ما ، تضعیف سیستم ایمنی بدن و کاهش میزان انرژی و افزایش استرس اثر می گذارد و بدن انسان را مستعد ابتلا به انواع بیماری ها می کند . کلرلا به عنوان یک غذای غنی توانایی سم زدایی و انرژی زایی داشته و بخاطر دارا بودن تمام مواد ضروری برای عملکرد صحیح بدن انسان ، به عنوان یک ماده مغذی قابل استفاده است.

 

 

 

 

 

 

 

کلرلا :  مبانی پایه

 

کلرلا یک جلبک تک سلولی میکروسکوپی ساکن آب های شیرین و با اندازه ای در حدود2–8 میکرون می باشد . شکل سلول آن عمدتاً دایره ای است. سایز وشکل این سلول بسیار نزدیک به گلبول قرمز انسان است. از نظر علمی این جلبک در دسته ریز جلبک های سبز دسته بندی می شود. شایع ترین گونه های آن دو نوع Pyrenoidosa  Chlorella و Chlorella Vulgaris است. این دو دسته خیلی به هم شبیه بوده و در ادامه خواهیم دید که می توان آنها را یکسان دانست. بقیه اعضای خانواده کلرلا شامل جلبکهای ao-nori ، Kelp-like Wakame  و Kombu  بیشتر به عنوان غذا مورد توجه قرار گرفته اند.

جلبک سبز از متنوع ترین گروه جلبک هاست که شامل 7000 گونه است .این جلبک ها زیستگاه های مختلفی دارند . جلبک های سبز همانند گیاهان دیگر از دو نوع کلروفیل برای فتوسنتز و استفاده از نور خورشید وتبدیل آن به مواد مورد نیاز خود استفاده می کنند ؛ با این تفاوت که این نوع از گیاهان دردر جه اول وابسته به آب هستند و در داخل محیط آبی غذای خود را می سازند و به همین دلیل به آنها جلبک گفته می شود .

 

کلرلا ریز جلبک تک سلولی

بر خلاف بیشتر گیاهان که چند سلولی هستند ، کلرلا تک سلولی همین یک سلول برای ادامه زندگی و عملکردهای مختلف آن کفایت می کند و البته به همین دلیل هم با چشم غیر مسلح  قابل رویت نمی باشد.

 

کلرلا بسیار پر بار است

در میان حیوانات و گیاهان دو نو ع تولید مثل شناخته شده است: جنسی و غیر جنسی. تکثیر کلرلا بصورت غیر جنسی انجام می شود. سلول کلرلای 3 میکرونی در خلال پروسه فتو سنتز به کمک نور خورشید و دی اکسید کربن در آب شیرین رشد می کند. وقتی اندازه سلول به 8 تا 10 میکرون رسید، هسته سلول 2 بار تقسیم شده و چهار هسته تولید می کند یعنی در در مدت 20 تا 24  ساعت یک سلول مادر به 4 سلول جدید تبدیل می شود. یک سلول کلرلا در روز اول 4 سلول تولید می کند. در روز دوم 16 سلول و در روز سوم 64 سلول کامل تولید می شود و به همین ترتیب تولید مثل به پیش می رود . وزن 10 هزار تریلیون سلول معادل 20 تن است. هیچ گیاه دیگری در دنیا به سرعت کلرلا رشد نمی کند. به دلیل رشد فزاینده جمعیت در طول زمان و محدودیت منابع غذایی کره زمین ، این گیاه تک سلولی که رشد سریع و چشم گیری دارد بطور گسترده به عنوان یک منبع غذایی در آینده مورد توجه قرار گرفته است.

 

 

کلرلا به  چهار طریق به بدن انسان سود می رساند :

 

1 ) کلرلا یک تولیدکننده غذای متکی به تک سلول است

این گیاه حاوی میزان کافی از مواد غذایی ضروری برای بدن است. علاوه بر مواد مغذی ضروری حاوی منابع بسیار غنی از پروتئین، کربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی، ویتامین ها، کلروفیل، فیبر، آنتی اکسیدانها، DNA و RNA و همچنین منبع غنی از یک ماده منحصربفرد به نام فاکتور رشد کلرلا (CGF) و همچنین منبعی برای ترکیبات فیتو شیمیایی نیز می باشد. مواد مغذی موجود در کلرلا تمام نیازهای بدن برای حفظ سلامتی آن را برآورده می کنند. تمام این مواد باعث سلامت نگه داشتن بدن، پیشگیری از بیماریهاو افزودن قوای بدنی می شوند.  به همین دلیل به آن غذای سبز نامحدود می گویند .

کلرلا بطور مستقیم تمام 60 تریلیون سلول موجود در بدن ما را تغذیه می کند. سلول هایی که سازنده اجزای مختلف بدن ما هستند و برای عملکرد صحیح خود محتاج به مواد مغذی موجود در غذاها می باشند .با مصرف این گیاه تمام مواد مغذی و ویتامین هایی که در غذای بسیاری از مردم وجود ندارد  تامین می شود به همین دلیل یک مکمل غذایی ایده آل برای کل اعضای خانواده در سنین نوزادی، کودکی ، بزرگسالی و پیری محسوب می شود. همچنین این مکمل برای تمام حیوانات خانگی مفید است.

امروزه غذاهای فرآوری شده مورد استفاده در طول روز  دیگر نمی تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را بطور کامل فراهم کند. باید برای بهره مندی از یک رژیم غذایی سالم دانه های گیاهی، حبوبات، میوه ها و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه اضافه کرد . امروزه بخاطر کم شدن منابع معدنی خاک های کشاورزی یا استفاده از روشهای پیچیده پرورش گیاهان و یا حمل و نقل و انبار کردن طولانی مدت خیلی از این منابع غذایی گیاهی دچار نقصان در میزان ویتامین های کلیدی، مواد معدنی و مواد مغذی مورد نیاز بدن می شوند . اما مواد غذایی موجود در کلرلا یک منبع غذایی غنی برای کسانی است که از بیماریهای مختلف و ضعف عمومی بدن خود رنج می برند.

 

2 ) کلرلا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود

مؤثرترین راه برای پیشگیری و درمان بیماریها تقویت سیستم ایمنی بدن است. بسیاری از عفونت های ویروسی و بیماریهای ناگهانی در صورت سلامتی کامل سیستم دفاعی بدن و داشتن یه سیستم متابولیسم سالم به راحتی توسط بدن برطرف می شوند .

کلرلا یکی از بهترین عوامل طبیعی برای تحریک و تقویت سیستم ایمنی بدن است و این موضوع یکی از شاخص ترین فواید آن است . سیستم ایمنی قوی و سالم عوامل بیماری زا را از بدن دور نگه می دارد و از بدن به خوبی در برابر بیماریها دفاع می کند.

جامعه علمی ژاپن کلرلا را به عنوان « اصلاح کننده پاسخ بیولوژیک بدن » می شناسند و معتقدند که کلرلا یک ماده کاملاً طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است . مطالعات نشان داده اند که کلرلا سیستم ایمنی افرادی که دچار ضعف قوای ایمنی هستند را  تقویت میکند نظیر افرادی که تحت تاَ ثیر استرس بالا قرار دارند .

 

3 ) کلرلا باعث سم زدایی و پاک شدن بدن می شود

سم زدایی به معنی بیرون کردن عوامل سمی از بدن می باشد. بطور طبیعی تحت تاَثیر عوامل مختلف ، سموم مرتباً  وارد بدن انسان می شوند . دسته ای از سموم از محیط خارج وارد بدن انسان می شوند مثل حشره کش ها، داروها ، سیگار و یا سمومی که حاصل متابولیزه شدن مواد در بدن هستند مثل سمومی که از متابولیزم مواد غیر ضروری در ناحیه کولون تولید می شوند.کلرلا باعث پاک سازی سموم و فلزات سنگین از بدن می شود. همچنین به بدن انسان در از بین بردن دی اکسین ها و مواد حاصل از شکسته شدن هورمونها کمک می کند.

کلرلا به عنوان غنی ترین منبع طبیعی کلروفیل ( که یک پاک کننده قوی محسوب می شود ) با دیواره سلولی مملو از فیبر های ویژه ، به عنوان قوی ترین عامل سم زدایی بدن عمل می کند. این عمل کلرلا به کار کبد در عمل سم زدایی کمک کرده و باعث افزایش کارایی کبد نیز می شود.

4 ) کلرلا موجب رشد سلولها شده و از پیری سلولهای بدن جلوگیری می کند.

تمام فوایدی که عنوان شد باعث طولانی شدن عمر سلولها می شود و به همین دلیل است که در دنیای مدرن امروز کلرلا می تواند در محافظت از بدن ما موثر باشد و به مقاومت بدن در برابر بیماریها کمک کند.

علاوه بر تمام موارد ذکر شده کلرلا حاوی مقادیر زیاد از فاکتورهای ضد پیری است. از جمله این فاکتورهای مهم می توان به نوکلئیک اسیدهای DNA ، RNA و همچنین ترکیب منحصر به فرد کلرلا یعنی ‍CGF ( فاکتور رشد کلرلا ) اشاره کرد. CGF تنها عامل توجیه کننده رشد و تکثیر سریع سلولهای این جلبک می باشد.CGF در داخل بدن ما باعث بهتر شدن رشد و مرمت سلولهای پیر می شود .سلولهای بدن ما مرتباً تازه می شوند، با فراهم کردن تغذیه مناسب که غنی از CGF، DNA ، RNA است این عمل بصورت خارق العاده ای بهتر انجام می گیرد.

اثرات شفابخش کلرلا روی بدن ما عمیق تر از موارد یاد شده است. مطالعات علمی نشان می دهد که این ماده طبیعی باعث بهتر شدن مشکلاتی مثل فشار خون بالا ، دیابت،  تومورهای بدخیم، فیبرومیالژیا و زخم ها می شود.

کلرلا یک غذای کاملا" طبیعی و ساخته شده به دست خداوند است و با داروهای ساخت دست بشر که در درمان بیماری ها بکار می روند متفاوت است . مصرف کلرلا و متعاقب ان تقویت سیستم ایمنی بدن اساسا" با خوردن یک دارو برای درمان یک بیماری متفاوت است .تمام داروهای سنتز شده باعث درمان نشانه های بیماری های مختلف می شوند و توانایی از بین بردن عامل ایجادکننده بیماری را ندارند. با مصرف کردن داروهای شیمیایی به دلیل درمان نشدن عامل اصلی بیماری، نشانه های آن ادامه پیدا می کند. همچنین مصرف بیش از اندازه داروهای سنتز شده باعث مسمومیت و مرگ شده یا در بهترین حالت باعث ایجاد عوارض جانبی می شوند. از همین رو نیاز است که قبل از اینکه بیماری به سرغمان بیاید خود ما نقش فعال تری در حفظ سلامتی خود به عهده بگیریم و از ایجاد بیماری جلوگیری نماییم .

خوشبختانه کلرلا یک غذای طبیعی است که بوسیله سنتز شیمیایی ساخته نشده است. وهمانند یک غذا بدون عوارض جانبی برای سالم زیستن قابل استفاده است.

علت اصلی بیماریها در قرن حاضر غذاهای ناسالم یا نامناسب است. با خوردن غذای سالم می توان زندگی بهتر و سالم تری داشت.

 

 امروزه مشکلات رایجی در رژیم های غذایی ما وجود دارد از جمله  :

1)ما از غذاهای حاوی فیبر کافی بی بهره هستیم

2) به مقدار زیادی از شکر،کربو هیدرات های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده استفاده می کنیم

3) از اسیدهای چرب ترانس ( مثل غذاهای سرخ شده در روغن های هیدروژنه گیاهی ) بسیار استفاده می کنیم

4) از اسیدهای چرب ضروری و 3omega- خیلی کم مصرف می کنیم

5) ما از مصرف غذاهایی که میزان کافی از ویتامین ها، مواد معدنی و عوامل ترانس مثل آنزیم ها را داشته باشند بی بهره هستیم.

 

ارزش غذایی کلرلا

 

کلرلا حاوی تقریبا"  60% پروتئین به شکل اسید آمینه است. این مقدار پروتئین، بالاترین مقدار آن بین دیگر منابع تأمین کننده پروتئین چه حیوانی و چه گیاهی می باشد .

از میان 22 نوع مختلف اسید آمینه، 8 اسید آمینه ای که بدن قادر به سنتز و ساخت آنها نیست، اسید آمینه های ضروری و 14 اسید آمینه ای که بدن قادر به ساخت آنها می باشد، اسید آمینه های غیر ضروری نامیده می شوند. در صورت کمبود اسید امینه های ضروری، سایر اسید آمینه ها هم قادر به ایفای نقش حیاتی خود نیستند.

کلرلا بطور کلی حاوی 19 اسید امینه است که شامل تمامی 8 اسید آمینه ضروری و همچنین 11 اسید آمینه غیر ضروری می باشد. به همین علت به عنوان یک منبع کامل پروتئین تلقی می شود.

 

 

 

اسید های آمینه موجود در کلرلا(%)

 

  • ·        اسید امینه های ضروری
  • لوسین...........................7/4                      گلو تامیک اسید...................8/5
  • والین.............................2/3                       اسپارتیک اسید.....................7/4
  • لیزین............................1/3                       آلانین..................................3/4
  • فنیل آلانین..................8/2                       آرژینین..................................3/3
  • ترئونین.........................4/2                       گلیسین..................................1/3
  • ایزو لوسین...................3/2                       پرولین....................................5/2
  • متیونین........................3/1                       سرین.....................................0/2
  • تریپ توفان..................5/0                      هیستیدین...............................1/1

                                                       دیگر اسید آمینه ها................ 4/11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            مشخصات مواد مغذی موجود در 100 گرم کلرلا

بتا کاروتن

mg180

بیوتین

mg91/1

ویتامین B1 (تیامین)

mg15

ویتامین B2 (ریبو فلاوین)

mg8/4

ویتامین B3 (نیاسین)

mg26

ویتامین  B5(پانتوتنیک اسید)

mg13

ویتامین B6 (پیریدوکسین)

mg17

ویتامین B12 

mg 26/1

ویتامین C

mg15

کلسیم

mg300

کلروفیل

mg2200

مس

mg8/0

ویتامین E

mg09/0

فولیک اسید

mg17

ید

mg 60

آهن

mg108

منیزیم

mg399

منگنز

mg4/19

فسفر

1000 mg

پتاسیم

mg927

سلنیم

mg7

سدیم

mg30

روی

mg70

پروتئین

60%

کربوهیدرات

1/20%

فیبر

2/0%

چربی

11%

اسید چرب اشباع نشده( بیشتر امگا 3 )

02/9%

اسیدهای چرب اشباع شده

98/1%

 

 

 

 

پرورش دادن کلرلا به منظور تولید پروتئین گیاهی از نظر زیست- محیطی مقرون به صرفه تر از گیاهان دیگر است. در مقایسه با سویا در یک مساحت معین، میزان پروتئین بدست آمده از کلرلا 20 برابر میزان پروتئین بدست آمده از سویا است. همچنین در یک مقدار وزنی برابر ،میزان پروتئین تولیدی کلرلا 2 برابر سویا، گوشت گاو یا گوشت مرغ و همچنین 20 برابر پروتئین برنج و سیب زمینی است.

 

 

مقایسه میزان پروتئین (در 100 گرم از هر ماده غذایی)

کلرلا

67-60%

گوشت گاو

27-24%

گوشت مرغ

 24%

ماهی

29-18%

تخم مرغ

13%

گندم

13%

برنج

13%

سیب زمینی

3%

 

 

 - CGFنیروگاه کلرلا

به نظر می رسد ترکیب شیمیایی منحصر بفرد پروتئین کلرلا که CGF (فاکتور رشد کلرلا) نامیده شده است هسته سلامت بخش کلرلا است. تمام عناصر موجود در هسته سلول کلرلا (پپتیدها، پروتئین ها، نوکلئیک اسیدهای DNA وRNA ، پلی ساکاریدها، بتا گلوکانها، سولفور و منگنز ) همگی با هم CGF را می سازند. ‍‍‍CGF فقط در هسته سلول یافت می شود. در انسان ، منگنز به غلظت بسیار بالایی در استخوانها ، کبد ، پانکراس و غده هیپوفیز که اصلی ترین غده اندوکرینی بدن است یافت می شود. کمبود منگنز باعث از دست رفتن حافظه، پیری، عدم تعادل هورمونی و نابسامانی های متابولیک می شود. با این حال منگنز به عنوان تنها عامل ، توجیه کننده تمام سودمندی های CGF نمی باشد.

محققان دریافته اند که ‍CGF در زمان اوج فتوسنتز تولید شده و باعث رشد سریع سلول می شود. یک سلول در عرض 24-20 ساعت به 4 سلول تبدیل می شود که CGF  عامل تسریع کننده این پروسه رشد می باشد.

فاکتور رشد جلبک به رشد حیوانات و میکروارگانیسم ها کمک کرده و در جوان سازی سلولهای بدن انسان نقش مهمی را ایفا می کند.

در آزمایشهای انجام شده برروی میکرو ارگانیسم ها ، حیوانات و کودکان نشان داده شده است که CGF باعث تحریک رشد سلولها شده و هیچ گونه عارضه جانبی هم ایجاد نمی کند. همچنین در بزرگسالان عملکرد RNA/DNA سلول که مسوول ساخته شدن پروتئین ها و آنزیم ها و ایجاد انرژی سلولی می باشد را بهتر کرده و ترمیم سلولها را افزایش می دهد و سلولها  را در برابر عوامل سمی محافظت می کند.

در کودکان و بزرگسالان ، CGF علاوه بر ترمیم سلولهای تخریب شده و محافظت آنها در برابر سموم، به رشد باکتری های سودمند کولون هم کمک می کند.

CGF باعث تحریک رشد و افزایش وزن در بزرگسالان نمی شود. همچنین باعث افزایش سرعت و میزان هیچ بیماری نمی شود و تنها باعث رشد کودکان و حیوانات نابالغ می شود. این نتایج (افزایش رشد و اثرات شفا بخش) نمی تواند دلیلی بجز ماده منحصر بفرد کلرلا یعنی CGF داشته باشد .

دانشمندان زیادی در کل دنیا در تلاش هستند تا مکانیسم عمل CGF را بطور دقیق شناسایی کنند. تعدادی از محققان گزارش داده اند که به دلیل این که پروسه ساخته شدن CGF در طول فتوسنتز انجام می گیرد، انرژی شفا بخش خورشید در داخل ساختمان این مولکول ذخیره می شود.

در میان تحقیقات کلینیکی انجام گرفته برای درک اثرات شفا بخش CGF ، در مورد اثرات درمانی مفید آن در درمان زخم های مزمن گوارشی و گاستریت مزمن،  نتایج شایان توجهی در یک مطالعه بیمارستانی  بدست آمده است. در این مطالعه بعد از قطع تمام داروهای شیمیایی استفاده شده ، بیماران بوسیله عصاره CGF مورد درمان قرار گرفتند. بعد از چند روز، بافت جدید در محل زخم ها ظاهر شده و خیلی زود تمام آنها بهبود پیدا کردند. این تحقیق نشان داد که CGF قادر است رشد سلولی در بدن بیمارانی که قادر به ترمیم سلولهای زخمی نیستند را تحریک کند. (jenson )

دکتر Bernard jenson در کتاب خود به نام « کلرلا:گوهر مشرق زمین» نوشته است که CGF و نوکلئیک اسیدها مهم ترین ترکیبات موجود در کلرلا هستند زیرا آنها به دلیل ترمیم ارگانها، غدد و بافتهای بدن قادر هستند میزان انرژی بدن را افزایش دهند.

 

1-   CGF به نگهداری و ترمیم سلولها کمک می کند.

2-   CGF انرژی بدن را افزایش می دهد.

3-   CGF رشد سلولهای جدید را تحریک می کند .

4-   CGF باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

 

میزانCGF  موجود در کلرلا بسته به نوع محصول و گونه کلرلا متفاوت است. در حالیکه کلرلا بطور معمول حاوی 5 درصد CGF است ، میزان آن در حالت عصاره مایع تغلیظ شده و یا عصاره پودر شده به 10 تا 15 برابر می رسد. در بعضی از گونه های کلرلا غلظت CGF افزایش یافته و به 20% می رسد. هر چه میزان CGF کلرلا بیشتر باشد، سودمندی آن بیشتر است.

 

کلرلا یک غذای کامل را پیشکش می کند

کلرلا به دلیل دارا بودن مواد متنوع و همچنین به خاطر میزان پروتئین بالا و باورنکردنی اش به عنوان یک غذای کامل قابل استفاده است. این سلول حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات، فیبر، کلروفیل، آنزیم ها، آنتی اکسیدانها و دیگر مواد مفید گیاهی می باشد.

سلول کلرلا قادر است ویتامین  A، بتا کاروتن و همچنین ویتامین های B ،C‌،E ،K را برای بدن تأمین کند. مواد معدنی آن شامل کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی، منگنز و گوگرد و ... می باشد.

همچنین کلرلا یک منبع غنی لوتئین (lutein) است. لوتئین یک آنتی اکسیدان قوی است که برای چشمها بسیار سودمند است. لوتئین نقش مهمی را در درمان چشمهای مبتلا به کاتاراکت (آب مروارید) ، از بین رفتن ماکولا و مشکلات شبکیه چشم ایفا می کند. محققان دپارتمان تغذیه دانشگاه wisconsin امریکا نشان داده اند که لوتئین در آب مرواریدهایی که بخاطر افزایش سن در بزرگسالان بین 50 تا 86 سالگی ایجاد می شود اثر پیشگیری کننده بسیار خوبی دارد. لوتئین تنها کارتنوئید موجود در طبیعت است که چشم را در برابر آب مروارید محافظت می کند. مقدار لوتئین موجود در تعدادی از گونه های کلرلا(g 100 / mg 503 ) 50 برابر لوتئین موجود در اسفناج  (g 100 / mg 10.2 ) می باشد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فواید درمانی کلرلا

 

کلرلا بدن شما را سم زدایی می کند

کلرلا به عنوان یک عامل سم زدایی قوی، فلزات سنگین و مواد به جا مانده از آفت کش ها را از بدن دفع می کند. تحقیقات و مطالعات زیادی در آمریکا و اروپا نشان داده اند که کلرلا به واسطه افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن ، باعث تجزیه هیدروکربن های پایدار و سموم فلزی مثل جیوه، کادمیوم و سرب همچنین DDT و PCB می شود. در ژاپن، گیاه کلرلا بیشتر ازنقطه نظر خاصیت سم زدایی و همچنین خنثی کردن و دفع سموم از بدن مورد توجه قرار گرفته است. سلول کلرلا از دو قسمت تشکیل شده است. قسمت اول شامل دیواره سلولی حاوی فیبر و قابل هضم (20%) و قسمت دیگر مواد مغذی داخل سلول (80%). فیبرهای موجود در دیواره سلولی بیرونی با فلزات سنگین ، آفت کش هایی مثل PCB و د

/ 3 نظر / 15 بازدید
غ

یه دفه بگو کلرلا خداست دیگه

حسین

سلام خیلی ممنون از اطلاعات خوب و حیات بخشتون من پسرم بیماری پساتیوریس داره و عمده اشکال آن ناشی از تجمع سموم در بدن و تضعیف سیستم ایمنی بدن می باشد لطفا بفرمایید پودر و قزص کلرلا در ایران وجود دارد ؟ واگر هست آدرس و نام تجاری آنرا بفرمائید با تشکر و سپاس بیکران

2324

با سلام در مشهد از کدام داروخانه می شود تهیه کرد؟ باتشکر