موارد مصرف

موارد مصرف :

تقویت حافظه

کمک به درمان دیابت

کمک به بهبود زخم ها

کمک به رفع خستگی مزمن

کمک به بهبود بیماری های کبدی

کمک به درمان بیماری های آلرژیک

کاهش عوارض ناخوشایند شیمی درمانی

کمک به کاهش وزن در افراد تحت رژیم غذایی

پیشگیری از بروز سرطان به کمک ترکیبات آنتی اکسیدان

تقویت سیستم ایمنی (پیشگیری و کنترل بیماریهای ویروسی)

کمک به رفع مشکلات گوارشی مانند یبوست، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و...

مکمل غذایی مناسب برای ورزشکاران جهت تامین پروتئین، ویتامین ها و مواد مغذی دیگر.

پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی از طریق کنترل فشار خون و کاهش کلسترول خون.

کمک به دفع سموم مختلف از بدن نظیر فلزات سنگین (سرب، جیوه و... )

ناشی از آلودگی هوا و محیط های صنعتی.

 

 

 

 

 


مشخصه ها :


حاوی اسید های نوکلئیک (DNA ، RNA) 
حاوی انواع ویتامین ها نظیر A ، E ، C ، B1 ، B12 و...
حاوی ترکیب منحصر به فرد فاکتور رشد کلرلا (CGF) 
غنی از اسیدهای چرب ضروری کمیاب (GLA و امگا-3 )
سرشار از کلروفیل یا همان هموگلوبین گیاهی (خون سبز)
حاوی انواع مواد معدنی نظیر فسفر، منیزیم، آهن، روی و...
حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان نظیر لوتئین، فیکوسیانین و...
دارای دیواره سلولی حاوی فیبر های ویژه با خاصیت سم زدایی از بدن.
منبع غنی از پروتئین (تامین 8 اسید آمینه ضروری و 10 اسید آمینه غیر ضروری)

 

 

 

 

نحوه مصرف :

برای بزرگسالان دریافت 2 تا 3 گرم ( 12-8 عدد قرص 250 میلی گرمی ) در روز

و در کودکان نصف تا یک چهارم این مقدار توصیه شده است.

بزرگسالان می توانند میزان دریافت کلرلا را به 4 تا 6 گرم

و ورزشکاران به 10 تا 15 گرم در روز افزایش دهند.

کلرلا را می توانید در هر ساعتی از روز مصرف کنید.

اما از آنجا که کلرلا دارای مصرف دوگانه می باشد،

اگر برای رژیم لاغری از آن استفاده می کنید پیشنهاد می شود که

این مکمل یک ساعت قبل از غذا

جهت بهبود کارکرد دستگاه گوارش و افزایش هضم و جذب آن مصرف شود

و اگر برای افزایش وزن و درمان سوء تغذیه استفاده می شود

بهتر است یک ساعت بعد از غذا میل شود.


 

 


 

ترکیبات (در 4 عدد قرص 250 میلی گرمی) :


ناممقدارنیاز روزانهTotal Protein 500-600 mg * Total Fat 70-120 mg * Total Fiber 20-60 mg * Chlorophyll 26 mg * Total Ash 50-80 mg * Carbohydrate 150-250 mg * Moisture 40-60 mg * Beta Carotene 2.0 mg * ویتامین C (آسکوربیک اسید) 0.22 mg * ویتامین E 0.1 mg * Niacin 0.3 mg * Phosphorus 8 mg * سدیم 0.42 mg * کلسیم 2 mg * Magnesium Srearate 3 mg * پتاسیم 0.3 mg * آهن 1.2 mg * Zinc 0.7 mg * ویتامین B1 (تیامین) 23 mcg * ویتامین B2 (ریبو فلاوین) 58 mcg * ویتامین B12 (سیانوکوبالامین) 1 mcg * بیوتین 1.92 mcg * فولیک اسید 0.269 mcg *



در دوران بارداری و شیردهی با پزشک مشورت نمایید.

در صورت ابتلا به بیماری فنیل کتونوری(PKU) قبل از مصرف با پزشک مشورت شود.

در صورت ابتلا به بیماری های اتوایمیون (نظیر آرتریت روماتوئید، MS ، لوپوس و...)

با پزشک مشورت نمایید.

 

 

 

 


 

 

توضیحات

کلرلا چیست؟

نوعی جلبک سبز تک سلولی و ساکن آبهای شیرین است

و قدمتی بالغ بر 2/5 میلیارد سال دارد و امروزه در بسیاری از کشور های اروپایی و آسیایی جهت

تولید مکمل های غذایی از آن استفاده می شود.

کلرلا حاوی بیشترین میزان کلروفیل در بین تمام گونه های گیاهی شناخته شده است.

این جلبک به دلیل محتوای غنی و کامل خود، کمبودهای احتمالی در رژیم غذایی را از طریق

تامین پروتئین، فیبر، ویتامین ها، عناصر معدنی و... جبران می کند.

به همین دلیل می توان از آن به تنهایی به عنوان یک غذای کامل برای یک

دوره طولانی مدت استفاده نمود.

یکی از رایج ترین گونه های این جلبک که در تهیه و ساخت مکمل های غذایی بکار می رود،

گونه Chlorella Vulgaris است. محصول این شرکت حاوی Chlorella Vulgaris 100% بوده و

هیچ گونه ماده افزودنی در فرآیند تولید قرص و کپسول آن، به کار نرفته است.

 


مقایسه میزان پروتئین (در 100 گرم از هر ماده غذایی) 60-67% کلرلا 24-27% گوشت 24% گوشت مرغ 18-29% ماهی 13% تخم مرغ 13% گندم 13% برنج 3% سیب زمینی

 

 

میزان مواد مغذی موجود در 100 گرم کلرلا 420 کیلوکالری انرژی 12/10 گرم چربی تام 93/2 میلیگرم سدیم 630 میلیگرم پتاسیم 17/60 گرم کربوهیدرات تام 60/28 گرم پروتئین 12 گرم فیبر 2650 میلیگرم کلروفیل 1400 میلیگرم فسفر 620 میلیگرم کلسیم 320 میلیگرم منیزیم 260 میلیگرم لوتئین 80 میلیگرم بتا کاروتن 14/8 میلیگرم ویتامین A 7/60 میلیگرم ویتامینE 29 میلیگرم ویتامین C 180 میلیگرم آهن 2 میلیگرم فولیک اسید 2 میلیگرم ویتامین B1 6/60 میلیگرم ویتامین B2 26/60 میلیگرم ویتامین B3 2 میلیگرم ویتامینB6 400 میکروگرم ویتامینB12

 

 

واقعا از این که میبینم هیچ ماده ای در روی کره زمین تا کنون کشف نشده

که اینقدر غنی باشه شگفت زده هستم. دکترهای تئوریک

که لاشه حیوانات را به عنوان غذا توصیه میکنند

و به عنوان تامین ویتامین و پروتئین و آنزیم ها این را بدانند

که دیگر اندکی حرفشون ارزش ندارد.

با وجود این دو ماده غنی گیاهخواران بدنشان

از فولاد هم محکم تر خواهد بود در مقابل بیماریها


تقویت سیستم ایمنی بدن 


سی جی اف در کلرلا  توانایی بدن برای تولید

گامااینترفرون، فاکتور از بین برنده تومور

و اینترلوکین را افزایش داده  و

توانایی بدن برای مبارزه با بیماریها

مخصوصاً سرطان را افزایش می دهد. 



از طرفی کلرلا به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدانهایی

مثل بتاکارتن، ویتامین ها، کاروتنوئیدها

و املاح معدنی روی، سلنیوم، کلسیم و اسیدهای آمینه

به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.     


 



تقویت قوای مغز


به دلیل اثرات خوب کلرلا بر روی تقویت حافظه به آن لقب

« غذای مغز» داده شده است.


آر ان ای   ، سلولهای مغز انسان بالاترین میزان را

در سلولهای بدن دارند و وجود آن برای سلامتی حافظه

و یادگیری حیاتی است.


با توجه به اینکه ظرفیت سلولهای مغزی برای تولید

نوکلئوزیدها و نوکلئوتیدها که از مواد ضروری تولید آر ان ای

  ؛ هستند ، محدود می باشد


آر ان ای  با بالاتر رفتن سن میزان تولید در سلولهای مغزی

به تدریج کاهش یافته و قدرت حافظه و یادگیری کاهش می یابد.

با مصرف مداوم کلرلا که منبع غنی از ار ان ای است

  از ضعف حافظه و یادگیری پیشگیری می شود. 


همچنین کلرلا حاوی

فسفاتیدیل سرین   (phosphateidyll serine)

که ماده اصلی  دیواره سلولهای انسانی است؛می باشد.

مصرف فسفاتیدیل سرین باعث تقویت حافظه

و توانایی یادگیری شده، علائم افسردگی را بهبود بخشیده

و ضعیف شدن حافظه در بیماری آلزایمر را به تعویق می اندازد.


مطالعه دیگری که در دانشگاه سوئیس انجام شده نشان می دهد

میزان جیوه در خون افراد مبتلا به آلزایمر بالاست.

همانطور که قبلاً ذکر شد کلرلا با حذف جیوه از

جریان خون این افراد ، به درمان و

پیشگیری از بیماری کمک می کند


 


کمک به سلامتی دستگاه قلب و عروق


مطالعات زیادی نشان داده اند که  موجود در آن

به بهتر شدن فشار خون و سی جی اف و پائین آوردن کلسترول

و ال دی ال و پلاسما کمک شایانی می کند.


کلرلا انعطاف پذیری و خاصیت ارتجاعی شریانها را بهتر کرده

  به طبیعی ماندن فشار خون کمک می کند.


کلروفیل، فسفولیپیدها و کارتنوئیدهای موجود در کلرلا

رادیکالهای آزاد و ترکیبات اکسیداتیو را از بدن دفع کرده

و با پیشگیری از تشکیل

پلاک های خونی، احتمال  سکته قلبی و آرتروسکلروزیس

کاهش می دهد.


مصرف کلرلا به دفع کادمیوم و عناصر سنگین را که 

در اثر استعمال سیگار وارد بدن می شوند کمک کرده،

اثرات زیانبار سیگار روی سلامتی دستگاه قلب و عروق

را کاهش می دهد.


مقادیر فراوان منیزیوم کلرلا به سلامت قلب و کاهش

احتمال سکته های قلبی،  سلامتی شریانها کمک شایانی می کنند.


امگا 3 و آلفالینولینک اسید موجود در کلرلا به

تصفیه خون و کاهش کلسترول خون کمک می کند



 


کلرلا ریسک ابتلا به سرطان را بسیار کاهش می دهد


طبق تحقیقات انجام شده،

افرادی بیشتر در

معرض ابتلا به سرطان هستند

که

میزان ویتامین آ و بتاکارتن در خونشان

پایین تر از حد معمول است. 


نتیجه مطالعات متعدد نشان می دهد که

مصرف ویتامین آ  موجود در این جلبک باعث

تقویت سیستم ایمنی شده

و در پیشگیری از سرطان نقش بسزایی دارد.


کلرلا منبع غنی از آنتی اکسیدان،

بتاکارتن و پیش ماده ویتامین آ است.


  تحقیقات انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می دهد که

فعالیت ضد سرطانی عصاره جلبک هایی مانند کلرلا

بیشتر از بتاکارتن است. کلرلا علاوه بر بتاکارتن حاوی

طیف وسیعی از کارتنوئیدهاست که اثر ضد سرطانی دارند.


ک

/ 0 نظر / 17 بازدید